My photo
Rawang, Malaysia
“Travel helps reset your current path for a bit, reminds you that life is bigger than what you've been seeing everyday, and makes your problems small compared to it."

Tuesday, October 9, 2012

Habuk & Sawang

Tujuh bulan lalu, aku menjanjikan para pembaca budiman (ceh, macam ramai je kan) post menarik tentang Bangkok 2.0. Akan tetapi oleh kerana kemalasan yang menjangkit kebelakangan ini, Kasut Biru ditinggalkan berhabuk dan bersawang. Maaf semua. Sedar tak sedar, aku dah pun pergi ke satu lagi negara jiran, Indonesia bulan lepas.

Dan melihatkan betapa sepupu aku Nina begitu giat mengupdate blog beliau dan meletakkan link blog aku untuk setiap gambar...ok, aku kene update jugak blog ni. Aku pulak yang rasa kecewa bila click link dekat blog orang lain, tapi keluar page yang dah berbulan sepi. hurmm...

Maka, pembaca budiman sekalian, insyaAllah aku akan berusaha melawan kemalasan dan mula menulis cerita-cerita menarik serta kisah disebalik tabir. Sampai berjumpa lagi!

sneak preview Bangkok 2.0 ;D




sneak preview Javanese Island ;)





2 comments:

  1. ciyeeeee.. akhirnya..haha.. wajib credit to photographer.. nanti takut kena saman.. wakaka..

    ReplyDelete
  2. ko wat aku serba salah!!! haha...ingat kot la link ke fb ke, tp ramai takleh view la kan..
    start minggu ni la, sikit2 aku post hehe..

    ReplyDelete

ㅋㅋㅋ

Daisypath Friendship tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...